Blog

Kategórie
 
 
 
 
 

Ako si objednať plachtu na altánok

  1. Výber typu konštrukcie altánku + zameranie
  2. Výber typu plachty - s priehľadnou fóliou alebo bez
  3. Výber farby lemu - Plachty s priehľadnou fóliou lemujeme PVC autoplachtou kvôli zosíleniu.
  4. Výber kotvenia
  5. Výber dverí - áno / nie
  6. Výber ukončenia spodnej strany plachty - Tunel / Krúžky / Turnikety
 

Altánok na každú príležitosť?

Plánujete povýšiť využiteľnosť vášho altánku na novú, vyššiu úroveň? Plachty na altánok spravia z vášho altánku oveľa univerzálnejšie miesto. Aké sú možnosti plachiet na jednoduché altánky s rovnými stenami?

Plachty na altánky na mieru

Altánky sú skvelými prístreškami, ktoré robia posedenia na záhrade, rôznych akciách a udalostiach veľmi príjemnými. Ak máte svoj altánok aj vy, určite ho pravidelne využívate a neviete si ho vynachváliť.

 

Ako našponovať reklamnú plachtu?

Existuje viacero spôsobov uchytenia reklamných plachiet. Najobľúbenejší spôsob pre ľudí, ktorí nikdy nevešali reklamnú plachtu je použitie binder pásky

binder viazacia páska

Ale toto riešenie neodporúčame. Áno je to jednoduché a rýchle, ale binder páska vám môže

 

Kvalitné samolepky na auto

Spôsobov, ako propagovať firmu, je v dnešnej dobe nespočetné množstvo, vybrať si tak ten najlepší spôsob propagácie môže byť náročné. Veľmi dobrým riešením môžu byť práve samolepky na auto. Pýtate sa, prečo?

 

Samolepky na auto

 

Plachty na prívesný vozík – kvalitná ochrana, ale aj reklama

Prívesný vozík bez plachty je ako dom bez strechy – dá sa používať, ale s plachtou je oveľa použiteľnejší. Nielenže ochráni vnútro vozíka pred vonkajšími vplyvmi, plachta na prívesný vozík môže byť aj skvelým spôsobom propagácie vašej firmy!

 

Plachty na privesne voziky

 

Ochranný matrac – produkt, ktorý zachraňuje životy

Chcete udržať lyžiarov a snowboardistov na vašich svahoch v čo najväčšom bezpečí? Spôsobov, ako bezpečnosť lyžiarskych svahov zvýšiť, je mnoho, jedným z najúčinnejších sú však ochranné matrace. Pýtate sa, prečo?

 

Prečo je dôležité zakrývať pieskovisko a ako nato?

Či už ste správca pieskoviska alebo pieskovisko priamo vlastníte, pravdepodobne sa snažíte, aby bolo v čo najlepšom stave. Vonkajšie vplyvy vedia dať pieskovisku poriadne zabrať, vašim najlepším priateľom tak budú plachty na pieskovisko. Čo by ste o nich mali vedieť?

 

Lacné krycie plachty

lacne zakryvacie plachty

Na internete a v obchodoch nájdete veľké množstvo nekvalitných krycích plachiet. Každý jeden predajca sa chváli tým, ako jeho plachty ochránia váš majetok pred poveternostnými podmienkami. Ale opak je pravdou. Nemôžte čakať od plachty, ktorej cena za 1m2 je hlboko pod eurom, aby ochránila dlhodobo váš majetok. Sú to plachty, ktoré sú vhodné na krátkodobé zakrytie. Vydržia maximálne po prvú búrku. A toto treba mať na pamäti, lebo vy si zakrývate váš majetok, ktorý má určitú cenu a keď sa vám zničí nikto vám peniaze nevráti.

 

Billboardy a reklama

Ak sa potrebujete zviditeľniť vo vašom okolí, billboardy a vonkajšia reklama vám určite pomôžu a prinesú výsledky pre vašu spoločnosť. Umiestnite svoju reklamu priamo pred oči vašich potenciálnych zákazníkov.

 

Gumené lano vs. sťahovacia páska

 

Krycie plachty

Rozmýšľali ste niekedy nad tým, kde sa k nám berú všetky tie zaujímavé plachty, ktoré vidíme denno-denne na uliciach? Potrebovali by ste aj Vy vyrobiť napríklad krycie plachty či rôzne iné, no neviete, na koho sa obrátiť? Spoločnosť JV+AV, k Vašim službám.

 

Všetko pre kvalitnú reklamu!

Na svete je množstvo ľudí, ktorí majú skvelý nápad, no zručnosti s predajom sú na nízkej úrovni. Keď sa už aj odhodlajú ponúknuť svetu to, čo vymysleli, zlá či dokonca žiadna reklama môže mať na daný produkt či službu veľmi zlý účinok.

 

Sila reklamy

Radi by ste rozbehli svoju spoločnosť a dostali sa tak do širokého povedomia všetkých ľudí? Potrebujete zreklamovať svoju značku, no neviete ako na to? Rozmýšľate nad správnym výberom reklamy? Už viac nemusíte hľadať! Reklamná agentúra JVplusAV Vám zabezpečí všetko, čo budete potrebovať.

 
 
 

 

Ak nám potrebujete poslať nákres alebo grafiku, môžete tak urobiť tromi spôsobmi:
 

  • Priamo v konfigurátore ( jpeg, png, svg ) "vložiť grafiku/nákres" (obmedzené na 8MB)
  • Cez e-mail napr. jvplusav@jvplusav.sk (približne do 15MB)
  • Väčšie súbory až do 20GB môžete nahrať sem  nahraj subory

 
Všetky ceny na stránke sú s DPH, sme platitelia DPH. Cena dopravy na všetky produkty v rámci SR 7,50 eur.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia