Kategórie
 
 
 
 
 

Lacné krycie plachty

lacne zakryvacie plachty

Na internete a v obchodoch nájdete veľké množstvo nekvalitných krycích plachiet. Každý jeden predajca sa chváli tým, ako jeho plachty ochránia váš majetok pred poveternostnými podmienkami. Ale opak je pravdou. Nemôžte čakať od plachty, ktorej cena za 1m2 je hlboko pod eurom, aby ochránila dlhodobo váš majetok. Sú to plachty, ktoré sú vhodné na krátkodobé zakrytie. Vydržia maximálne po prvú búrku. A toto treba mať na pamäti, lebo vy si zakrývate váš majetok, ktorý má určitú cenu a keď sa vám zničí nikto vám peniaze nevráti.

Druhá a veľmi podstatná vec je ekológia. Máme veľa zákazníkov, ktorí sa sťažujú, že musia každý rok kupovať novú plachtu. Pritom stačí jedna poriadna a máte po starostiach.

1 plachta na 10 rokov

A posledná je otázka peňazí.

Čo je drahé a čo je lacné?  Predstavte si, že máte drahý ratanový nábytok, ktorý chcete na zimu zakryť. Nechcete veľa investovať a kúpite si plachtu z menej kvalitného materiálu. Pôsobením vetra, dažďa, snehu, ale hlavne slnka, má tento materiál tendenciu sa rozkladať, čo spôsobí, že váš ratanový nábytok začne pomaly hniť. Lacné krycie plachty tak spôsobia zničenie drahého nábytku.

Toto sú veci, ktoré si treba zvážiť a hlavne vždy sa sám seba opýtať, čo potrebujem zakryť? Prídem o stovky eur, keď sa mi plachta zničí? Ak je odpoveď áno, netreba rozmýšlať. Ale treba kúpiť kvalitnú kryciu plachtu priamo od výrobcu ako sme napríklad my z rodinnej firmy JVplusAV.

jvplusav plachta

 

 

 Nie som taký bohatý, aby som si kupoval lacné veci.

 
 
 

 

Ak nám potrebujete poslať nákres alebo grafiku, môžete tak urobiť tromi spôsobmi:
 

  • Priamo v konfigurátore ( jpeg, png, svg ) "vložiť grafiku/nákres" (obmedzené na 8MB)
  • Cez e-mail napr. jvplusav@jvplusav.sk (približne do 15MB)
  • Väčšie súbory až do 20GB môžete nahrať sem  nahraj subory

 
Všetky ceny na stránke sú s DPH, sme platitelia DPH. Cena dopravy na všetky produkty v rámci SR 7,50 eur.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia